Gy.I.K.  Keresés  Taglista  Csoportok  Profil  Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedBelépés   Regisztráció
Vissza a főoldalra
Tokyo Majin Gakuen Kenpuchou Tou / Dai Ni Maku

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Ajánlj Projectet
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Shino
Site Admin

HozzászólásElküldve: Hétf. Márc. 16, 2009 1:32 am    Hozzászólás témája: Tokyo Majin Gakuen Kenpuchou Tou / Dai Ni Maku Hozzászólás az előzmény idézésével

Nyitottam egy topikot neki, így egyszerûbb.

Idézet:
Szóval, ezzel kapcsolatban. Nézelõdtem és sok helyen azt látom torrenteken hogy 1-13, miközben ez 14. részes, nem? Hogy van ez, a 14. rész valami rejtett epizód? Vagy azóta sem fejezték be sokan a 14. részt?

A másik dolog, kinek milyen verziója van? Esetleg van valakinek raw-ja vagy softsubos mkv kiadása? Mert az Arigatou csapatnál én megtaláltam IRC-n szintén 1-13-ig softsubos mkv-ban (DVD rip), a 14. rész itt sincs. Ez használható is lenne de most vagy hiányos vagy nem tudom. A második szezonból van égetett feliratos DVD rip amit le is szedtem. Szóval ha van valakinek olyan verziója vagy annak idején szedett le rawot azt megoszthatná. Csinálhatnánk úgy, mint a Coyote-al mivel sokan nem vágják az IRC rõl való letöltés menetét kitenném torrentre és seedelném mint a Coyote-ot amikor megy a gép. Mivel Digis vagyok, 20Mbit/s feltöltésem van szal a terjesztésben nem lenne akadály. Csak legyen a 2nd szezonból valami feliratmentes ripje valakinek.

Jó tudom, kicsit elõre szaladtam a dologgal, még le kell tolni az elkezdett projektet, ami amúgy elég jól halad. ^^

Utána olvastam. Most e-hónap végén lesz a DVD megjelenés ANN szerint. Arigatou-nál elvileg arra várnak. (Szal, tárgytalan a sok hülye kérdésem.)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
deathlord20

HozzászólásElküldve: Hétf. Márc. 16, 2009 8:21 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Itt meg van mind: http://www.da-anime.info/index.php?option=com_content&task=view&id=910&Itemid=29
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Ajánlj Projectet Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

BM - Fansub
2007 - 2020