Gy.I.K.  Keresés  Taglista  Csoportok  Profil  Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedBelépés   Regisztráció
Vissza a főoldalra
Mahou Shoujo Tai Arusu

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Felfüggesztett Projectek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Shino
Site Admin

HozzászólásElküldve: Vas. Júl. 19, 2009 9:10 pm    Hozzászólás témája: Mahou Shoujo Tai Arusu Hozzászólás az előzmény idézésével

Mahou Shoujo Tai Arusu-val kapcsolatos észrevételek ide.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
dottris

HozzászólásElküldve: Vas. Júl. 25, 2010 9:21 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nah, habár már AA-n is írtam, de akkor itt is érdeklõdnék. Én személy szerint nagyon várom már ezt a projectet és sehol sem találtam semmit arra nézve, hogy meddig lesz fölfüggesztve vagy hogy egyáltalán miért. Elnézést, ha csak én lennék ilyen troll, de tényleg megpróbáltam keresni...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Shino
Site Admin

HozzászólásElküldve: Hétf. Júl. 26, 2010 9:51 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Egyenlõre felfüggesztve marad, legalábbis amíg végzünk a K-On!!-al. Aztán meglátjuk mi lesz. Tavaly amikor elkezdtük és megcsináltuk az elsõ részt úgy tûnt hogy nem igazán érdekel senkit, aztán jegeltük. Nem ígérek semmit, ha vége a K-On!!-nak visszatérünk rá.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Felfüggesztett Projectek Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

BM - Fansub
2007 - 2020