Vissza a főoldalra
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
peti19870621
|
Elküldve: Pént. Jún. 04, 2010 9:22 am Hozzászólás témája: |
|
|
Shino írta: |
Nekifutottunk. |
thx! ^^"
nadon köszi. |
|
Vissza az elejére |
|
|
crondey
|
Elküldve: Kedd. Aug. 10, 2010 9:11 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Halihó ! Két nagyszerû anime vár forditásra
Ezekrõl a remekmûvekrõl lenne szó:
-Lucky Star ( eszméletlen poénos anime )ui.: elkezdték régebben ezt feliratozni de dobták ugy tudom
-Bamboo Blade ( szintén vicces és a kendosoknak kihagyhatatlan anime )ui.:Sajnos ezt az animét félbehagyta egy csapat még nagyon régen ,csapatfeloszlás miatt.Azóta várja ,hogy vki befejezze
Az anime kendo-s kifejezéseket tartalmaz, ebben egyik barátom segítene nektek ,lektorálná .
Remélem nektek is megtetszik és megcsináljátok ! elõre is köszi !
Ahogy írtam elébb mindkettõ animét elkezdték lefordítani már elég régen ,de sajnos félbehagyták õket és elvetették , ezért szeretném ,ha ti végig csinálnátok elejétõl végéig! ) |
|
Vissza az elejére |
|
|
peti19870621
|
Elküldve: Csüt. Dec. 02, 2010 1:54 am Hozzászólás témája: K-ON!!&newKimikiss |
|
|
Csodálatos lett!
Köszinjük nektek, minden elismerésem ^^"
Lenne még itt egy sorozat - kicsit beleõrülök, h nem tudtam végignézni :S "Pár" aprócska fordítás/szerkesztésbeli bakitól eltekintve - remek anime
Fûszerezése kissé a korai sósra sikeredet, de igazi chili a szemet bántja, s néhány helyen..
- nos; értelmezhetetlen.
[BSS] KimiKiss Pure Rogue -ról lenne szó, habár egy fan jóvoltából -köszi neki (-.-) - sikerült a teljes sorozatot "összetákolnia magyarra"
Lehetne valaha ebbõl egy lektorált verziót, esetleg az eredeti angol forrásból Feléleszteni..?
. Jobban mondva (rekultiválni xd) komoly csapatmunkát kíván, ami sztem ki is jár neki..
bm4ever |
|
Vissza az elejére |
|
|
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|