Gy.I.K.  Keresés  Taglista  Csoportok  Profil  Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedBelépés   Regisztráció
Vissza a főoldalra
Összegzés!
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Ajánlj Projectet
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
peti19870621

HozzászólásElküldve: Pént. Jún. 04, 2010 9:22 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Shino írta:
Nekifutottunk. Very Happy

thx! ^^"
nadon köszi. Very Happy
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
crondey

HozzászólásElküldve: Kedd. Aug. 10, 2010 9:11 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Halihó ! Két nagyszerû anime vár forditásra Wink
Ezekrõl a remekmûvekrõl lenne szó:
-Lucky Star ( eszméletlen poénos anime )ui.: elkezdték régebben ezt feliratozni de dobták ugy tudom
-Bamboo Blade ( szintén vicces és a kendosoknak kihagyhatatlan anime )ui.:Sajnos ezt az animét félbehagyta egy csapat még nagyon régen ,csapatfeloszlás miatt.Azóta várja ,hogy vki befejezze Very Happy
Az anime kendo-s kifejezéseket tartalmaz, ebben egyik barátom segítene nektek ,lektorálná .
Remélem nektek is megtetszik és megcsináljátok ! elõre is köszi !
Ahogy írtam elébb mindkettõ animét elkezdték lefordítani már elég régen ,de sajnos félbehagyták õket és elvetették , ezért szeretném ,ha ti végig csinálnátok elejétõl végéig! ) Smile
Vissza az elejére
peti19870621

HozzászólásElküldve: Csüt. Dec. 02, 2010 1:54 am    Hozzászólás témája: K-ON!!&newKimikiss Hozzászólás az előzmény idézésével

Csodálatos lett! Very Happy
Köszinjük nektek, minden elismerésem ^^"

Lenne még itt egy sorozat Rolling Eyes - kicsit beleõrülök, h nem tudtam végignézni :S "Pár" aprócska fordítás/szerkesztésbeli bakitól eltekintve - remek anime Razz
Fûszerezése kissé a korai sósra sikeredet, de igazi chili a szemet bántja, s néhány helyen..
- nos; értelmezhetetlen. Shocked

[BSS] KimiKiss Pure Rogue -ról lenne szó, habár egy fan jóvoltából -köszi neki (-.-) - sikerült a teljes sorozatot "összetákolnia magyarra" Confused
Lehetne valaha ebbõl egy lektorált verziót, esetleg az eredeti angol forrásból Feléleszteni..?
. Jobban mondva (rekultiválni xd) komoly csapatmunkát kíván, ami sztem ki is jár neki.. Wink Razz

bm4ever
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Ajánlj Projectet Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2
2 / 2 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

BM - Fansub
2007 - 2020